Letselschadevergoeding verhalen

Letselschadevergoeding verhalen? Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding? Bent u niet tevreden over de hoogte van het door de verzekeraar aangeboden letselschade bedrag? Of niet tevreden over uw rechtsbijstandverzekeraar of belangenbehartiger? Dan zit u goed bij Content Letselschadespecialisten.

Ondersteuning letselschadevergoeding

De wetgeving is zeer uitgebreid op het gebied van letselschade. Het kan behoorlijk lastig zijn om in het woud van regels uit te vinden wat voor u van toepassing is, wie aansprakelijk is en of u in aanmerking komt voor een vergoeding. De voorwaarden en bepalingen wisselen en bovendien zijn de hoogtes van de uit te keren bedragen verschillend. Schakel ons in voor:

 • Eerlijk advies en informatie over de mogelijkheden. 
 • Professionele ondersteuning.
 • De maximaal haalbare letselschadevergoeding.

In de regel vergoedt de verzekering de kosten van de behandeling van uw letselschade. We bekijken uw zaak graag om vast te stellen of dit ook voor u geldt. We helpen u kosteloos! Lees meer over onze werkwijze en de kosten.

Letselschadevergoeding, uw beslissing

Het verhalen van letselschade kan een langdurig proces zijn. Soms is het beter genoegen te nemen met een redelijk schadebedrag. Dit kan u jarenlang touwtrekken schelen. We geven advies, maar de keuze is altijd aan u.

Meer informatie letselschadevergoeding

Heeft u al een lopend dossier? Heeft u vragen over letselschadevergoeding? Neem gerust contact met ons op. Maak gebruik van het contactformulier of bel 0800-2668368.

1. Over het ongeval
2. Uw historie
3. Uw gegevens

U ontvangt binnen 3 werkdagen een indicatie van uw vergoeding

Onze werkwijze
bij letselschade
 1. Contact opnemen
 2. Gesprek bij u thuis
 3. U wordt op de hoogte gehouden
 4. Uw letsel wordt vergoed
Contact
image
Henk Dijkstra

Tel: 0800 266 83 68
henkdijkstra@contentletsel.nl
Amsterdamsestraatweg 605
3553 EJ Utrecht

Neem contact op
Waarom Content Letselschade?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

 • Inventarisatie aan huis
 • Korte doorlooptijden
 • Deskundig
 • Snel
 • Kosteloos
Lees meer over Content Letselschade