Onze aanpak

Letselschade is ingrijpend en heeft een grote impact op uw persoonlijke leven. Het verhalen van letselschade is iets dat u beslist aan letselschadespecialisten moet overlaten. Zij weten immers de weg in een woud aan regelgeving en jurisprudentie.

Uw tegenpartij is meestal een professionele verzekeraar. Hoe goed het contact ook kan zijn, de verzekeraar heeft uiteindelijk toch een ander belang dan u. Op de verzekeraar rust ook niet voor niets de verplichting u te attenderen op de mogelijkheid u te laten bijstaan door een professionele belangenbehartiger. Het kost u bovendien niets want onze kosten maken onderdeel uit van uw schade en zijn voor rekening van de verzekeraar.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om u alle zorg uit handen te nemen. Wij doen dat ook als de schade slechts gedeeltelijk door de verzekeraar vergoed wordt, zonder dat wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

Bij ons bent u geen nummer, de zoveelste in een rij. U heeft recht op een persoonlijke benadering. Wij houden u doorlopend op de hoogte, ook als er even niets gebeurt in het dossier.

Gesprekken vinden in de regel bij u thuis plaats. Daarbij kunnen familieleden aanwezig zijn, of een kennis, als u dat wenselijk of gewoon prettig vindt.

Wanneer u contact zoekt, kunt u ons altijd bellen, ook na vijven ‘s middags.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Henk Dijkstra, directeur
Content Letselschadespecialisten

 
Register Letselschade

Content Letselschadespecialisten is aangesloten bij het Register Letselschade. Dat  betekent dat u zeker bent van onafhankelijkheid, deskundigheid en een goede communicatie. Dankzij het Register Letselschade is het gemakkelijker een goede keuze te maken uit de diverse rechtshulpverleners.